Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Ablak - nyílászáró fórumon: Enpé - rekadr [2. oldal]
részletek »

Ablak - nyílászáró fórum: Enpé - rekadr [2. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ablak - nyílászáró fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: ablak.tlap.hu » Ablak - nyílászáró fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Enpé2017.07.15. 18:49 | Válaszolok | #75333
Enpé

Itt van még egy vélemény a Danubius Ablak Kft-ről: SOHA többé! Bunkó, erőszakos figura az ügyvezető, aki nem ismeri el, ha hibáztak. Ennyi.

Zsu - Előzmények2017.05.05. 15:25 | Válaszolok | #75263
Zsu

Kedves Pupák!

Azt elárulod, hogy melyik volt az a másik cég? Köszi!

Pupák2017.05.02. 19:46 | Válaszolok | #75254
Pupák

A Danubius Ablak nevű céggel nekünk sem volt jó tapasztalatom. Már a felmérés sem volt hibátlan, utólag derült ki egy-egy elmérés. Hibák kijavitását követően amikor azt hittem talán rendben vagyunk, egy komolyabb nyári esőt alkalmával a párkány alatt dőlt be a víz. Itt azt mondtam no komment. Egy másik ablakos céget bíztam meg a hiba kijavításával akikben nem is csalódtam.
A cég tulaja alapjába véve nem rossz ember, de úgy tűnik a csapatába nem sikerül megfelelő szalembereket találni. A szerelést meg hát ugye ők végzik :(

Tami2017.01.09. 20:54 | Válaszolok | #75150
Tami

A Danubius Ablak Magyarország Kft.-t senkinek nem ajánlom. Kontár munkát végeztek, több, mint egy éve vívódok velük. Már a megkeresésemre sem reagálnak.
A minőség rossz, hozzáállásuk az ügyfélhez (hozzám) kritikán aluli.
2015-ben csináltattam velük két ablakot és egy ajtót.
Az ablak tokja elvált, nyitáskor reccsen, zökken, az illesztéseknél szelel, folyamatosan huzatos.
Az ajtónál azonos problémák vannak, illetve esztétikailag olyan, mintha egy hozzá nem értő tette volna be. A ragasztás igénytelen.
A szerződésben vállalt 15 év garancia ellenére nem érem utol őket.

Nigel2016.08.03. 12:04 | Válaszolok | #75044
Nigel

A Danubius Ablak Kft-t én sem ajánlom senkinek.
Lehet, hogy olcsóbb, mint sok másik ablakos, de kontár munka.

Hirdetés
Ágnes2015.03.05. 16:03 | Válaszolok | #73313
Ágnes

Tisztelt Fórumozók!

Olvasom itt a véleményeket, és úgy gondoltam, hogy a tisztesség úgy kívánja, hogy Én is megszólaljak!
A férjemmel Mi a Danubius-Ablakot bíztuk meg a nyílászáróink cseréjére még 2014-ben, s azt kell mondjam, hogy nem bántuk MEG!Sőt!
Egy nagyon korrekt úr jött hozzánk felmérni első körben, pontos volt és kedves!Az ajánlatuk kicsit drágább volt a többi céghez képest, de miután tudtunk velük alkudni, úgy döntöttünk, hogy tőlük rendelünk!Az előre leegyeztetett időpontban megjelentek, és a szerződésben vállalt munkájukat maximálisan elvégezték, ami nekem egy óriási plusz volt, a csapat nagyon tisztán dolgozott, és tényleg igyekeztek mindent korrektül megcsinálni!
Azóta a szüleimnél is dolgoztak, és ott is minden a lehető legnagyobb rendben volt!
Csak ajánlani tudom őket!

Szolnoki Ágnes

Danubius-Ablak - Előzmények2015.02.17. 14:59 | Válaszolok | #73190
Danubius-Ablak

Tisztelt Károsultak!

Sajnálattal olvasom panaszukat, és kicsit csalódott vagyok, ugyanis véleményem szerint ha valakinek panasza van, akkor azt illik is alátámasztani illetve igazolni valamivel, márpedig cégünkhöz nehogy ilyen jellegű panasz NEM érkezett, de még MIRA nevű ügyfelünk sem volt!

Cégünknek NEM az a célja, hogy bárkit megkárosítson, hanem hogy MINDEN ügyfelünknek MAXIMÁLIS elégedettséggel nyújtson szolgáltatást!
Természetesen nálunk is EMBEREK dolgoznak, akik olykor hibázhatnak is, DE a fontos az, hogy ezt a hibát hogyan kezeljük!Cégünk igyekszik minden ÜGYFELÉT a legprofesszionálisabb módon kiszolgálni és a valós ÜGYFELEINK visszajelzése alapján ez jól is működik!
Tehát biztosíthatom Önöket arról, hogy amennyiben tényleg valós sérelmeik vannak, és ezt egy szerződéssel is alá tudják támasztani, úgy cégünk MINDENT el fog követni annak érdekében, hogy elégedettek legyenek!

A kedves KONKURENCIÁNAK (tocijozsi) pedig üzenjük, hogy talán ha nem azzal töltötte volna az idejét, hogy másokat valótlan állításokkal megpróbáljon lejáratni, hanem TISZTESSÉGES eszközökkel dolgozik, akkor még ma is működne a cége!

Tisztelettel:

Danubius-Ablak

Mira - Előzmények2014.10.07. 16:29 | Válaszolok | #72273
Mira

Tisztelt Jozsef. A danubius ablakkal nekem is akadtak problemaim valahogy felszeretnem venni onnel a kapcsolatot ha lehetseges

Kerékgyártó Endre2014.01.27. 12:10 | Válaszolok | #67695
Kerékgyártó Endre

Üdvözlök mindenkit.

Kérdéssel fordulok a nyílászárók szakértőihez. Van valakinek tapasztalata a expressablak.hu oldalon található webáruházzal kapcsolatban?

Korrekt áraknak tűnnek a feltüntetett árak, és ahogy nézem bruttóban értendőek, de nem volt még tapasztalatom az ilyen internetes vásárlások kapcsán. Érdemes nagyobb cégtől rendelni drágábban vagy ezek az áruházak is ugyanazt adják, csak megfizethetőbb áron?

rekadr2013.04.15. 18:14 | Válaszolok | #60779
rekadr

SZABÓ ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Egy nagyon rossz tapasztalatot szeretnék megosztani, és szeretném megóvni SZABÓ ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA (ablakredony.hu) következő áldozatát. Ugyan már jópár éve történt, de azóta felbosszant a mai napig, ha rágondolok.
Már megrendeléskor teljesen rugalmatlanok voltak, nem fogadtak el átutalást, csak készpénzt, még akkor sem, ha csak akkor indítják el a megrendelést, ha hozzájuk már megérkezett az összeg, a hat hetes határidő utolsó pillanatáig húzták a dolgot, ÁFA-s számlát csak egy igen hosszadalmas vita ellenében voltak hajlandóak kiállítani cégünk nevére, mivel az ügyintéző hölgy szerint ÁFA-s számla csak a beszerelés helyére állítható ki. Mindezt persze megengedhetetlen stílusban. Majd később kiderült, a beszerelést egy alvállalkozójuk SZÁSZ FERENC végezte, amiből igen sok probléma lett.
Az árajánlatban nem szerepeltek olyan dolgok, ami egy laikus számára benne van, mivel én komplett ablakcserére kértem árajánlatot (pl.könyöklő), de ezeket még be is nyeltem, tanultam belőle.... Bár utólag átgondolva így biztosan nem őket választottam volna az árajánlatokból.....
Majd beszereléskor véletlen hallottam meg az egyik munkástól egy fél mondatot, egymás között beszélve, hogy ide akkor nem kell toktoldó... Ugyan nem értek hozzá, de a szó ismerős volt, és mit ad Isten, a számlámon ez a toktoldó 20000 Ft-t tett ki. Ismét egy nagyobb vita, szerencsére a 20e-et visszadták.
És a csúcs! A beszerelő vagy a felmérést végezte rosszul, vagy a megrendelést, lényeg, hogy fordítva, fal felé nyílva szerelték be az ablakot!!!!!! Majd rosszul lettem amint megláttam, de beszerelő alvállalkozó elnézést kért, hogy elrontotta, kicserélik. Persze innentől kezdve elnyelte őket a föld, a Szabó árnyékolástchnika a beszerelőre hivatkozott, Szász Ferenc meg hol nem vette fel a telefont, hol ha véletlen felvette azt mondta már megrendelte, egyszer még azt is elmesélte, hogy már meg is volt az új ablakom, de nekitámasztotta a kocsinak, feldőlt, és véletlen átment rajta, így újat kellett rendelnie.....
Persze nem sikerült elérnem, hogy az elba..ott ablakomat kiceréljék, több mint fél évig ment a huzavona, hivogatás, kénytelen voltam a lakást átrendezni, hogy a fal felé nyíló ablak megközelíthető legyen.
(ja, és az ablak mellett akkora lukat hagytak, hogy kiláttam az utcára.
A leginkorrektebb cég, akivel valaha is dolgom volt!!!!!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü