Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Ablak - nyílászáró fórumon: Kerékgyártó - tlap.hu [3. oldal]
részletek »

Ablak - nyílászáró fórum: Kerékgyártó - tlap.hu [3. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ablak - nyílászáró fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: ablak.tlap.hu » Ablak - nyílászáró fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Kerékgyártó Endre2014.01.27. 12:10 | Válaszolok | #67695
Kerékgyártó Endre

Üdvözlök mindenkit.

Kérdéssel fordulok a nyílászárók szakértőihez. Van valakinek tapasztalata a expressablak.hu oldalon található webáruházzal kapcsolatban?

Korrekt áraknak tűnnek a feltüntetett árak, és ahogy nézem bruttóban értendőek, de nem volt még tapasztalatom az ilyen internetes vásárlások kapcsán. Érdemes nagyobb cégtől rendelni drágábban vagy ezek az áruházak is ugyanazt adják, csak megfizethetőbb áron?

rekadr2013.04.15. 18:14 | Válaszolok | #60779
rekadr

SZABÓ ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Egy nagyon rossz tapasztalatot szeretnék megosztani, és szeretném megóvni SZABÓ ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA (ablakredony.hu) következő áldozatát. Ugyan már jópár éve történt, de azóta felbosszant a mai napig, ha rágondolok.
Már megrendeléskor teljesen rugalmatlanok voltak, nem fogadtak el átutalást, csak készpénzt, még akkor sem, ha csak akkor indítják el a megrendelést, ha hozzájuk már megérkezett az összeg, a hat hetes határidő utolsó pillanatáig húzták a dolgot, ÁFA-s számlát csak egy igen hosszadalmas vita ellenében voltak hajlandóak kiállítani cégünk nevére, mivel az ügyintéző hölgy szerint ÁFA-s számla csak a beszerelés helyére állítható ki. Mindezt persze megengedhetetlen stílusban. Majd később kiderült, a beszerelést egy alvállalkozójuk SZÁSZ FERENC végezte, amiből igen sok probléma lett.
Az árajánlatban nem szerepeltek olyan dolgok, ami egy laikus számára benne van, mivel én komplett ablakcserére kértem árajánlatot (pl.könyöklő), de ezeket még be is nyeltem, tanultam belőle.... Bár utólag átgondolva így biztosan nem őket választottam volna az árajánlatokból.....
Majd beszereléskor véletlen hallottam meg az egyik munkástól egy fél mondatot, egymás között beszélve, hogy ide akkor nem kell toktoldó... Ugyan nem értek hozzá, de a szó ismerős volt, és mit ad Isten, a számlámon ez a toktoldó 20000 Ft-t tett ki. Ismét egy nagyobb vita, szerencsére a 20e-et visszadták.
És a csúcs! A beszerelő vagy a felmérést végezte rosszul, vagy a megrendelést, lényeg, hogy fordítva, fal felé nyílva szerelték be az ablakot!!!!!! Majd rosszul lettem amint megláttam, de beszerelő alvállalkozó elnézést kért, hogy elrontotta, kicserélik. Persze innentől kezdve elnyelte őket a föld, a Szabó árnyékolástchnika a beszerelőre hivatkozott, Szász Ferenc meg hol nem vette fel a telefont, hol ha véletlen felvette azt mondta már megrendelte, egyszer még azt is elmesélte, hogy már meg is volt az új ablakom, de nekitámasztotta a kocsinak, feldőlt, és véletlen átment rajta, így újat kellett rendelnie.....
Persze nem sikerült elérnem, hogy az elba..ott ablakomat kiceréljék, több mint fél évig ment a huzavona, hivogatás, kénytelen voltam a lakást átrendezni, hogy a fal felé nyíló ablak megközelíthető legyen.
(ja, és az ablak mellett akkora lukat hagytak, hogy kiláttam az utcára.
A leginkorrektebb cég, akivel valaha is dolgom volt!!!!!

MKR. Danubius - Ablak Kft. - Előzmények2013.01.22. 16:40 | Válaszolok | #58410
MKR. Danubius - Ablak Kft.

Kedves József!

1.) A cégem fő profilja a GEALAN, ami már önmagában véve sem lehet silány minőségét tekintve.
2.)A szakembereink kizárólag professzionális munkát adnak ki a kezükből! Úgy dolgozunk, hogy a munkáink munkát hozzanak maguk után és ezzel elkerüljük a kellemetlen szituációkat.
3.) Szívesen beszélnék Önnel személyesen és meghallgatnám, mert nem emlékszem egyetlen egy olyan esetre se, ami ne lett volna megoldva,ha esetleg probléma adódott volna, mert nem kenyerem, hogy bárki is rossz szájízzel váljon el tőlem - tőlünk.
4.) Kikérem magamnak ill. cégemnek ezt a becsület sértés, hogy bárkit is becsaptam - becsaptunk volna és a telefont se vennénk fel. Internetes oldalunkon megtalálható elérhetőségeinken a hét minden napján elérhetőek vagyunk, ha nem vesszük fel (emberek volnánk mi is, tehát magán életi elfoglaltság miatt) akkor visszahívunk mindenkit!

Kedves József várom a hívását és szívesen meghallgatom, miért lett ennyire elkeseredett, hogy idejét nem sajnálva ilyen vádakkal illeti cégemet!

Tisztelettel: Milóné Kainráth Roxána

tocijozsi2012.09.13. 17:39 | Válaszolok | #54167
tocijozsi

Ahogy látom nem én vagyok az első panaszkodó a Danubius-Ablak Kft-vel kapcsolatban!!!

fvf.hu/node/378

tocijozsi2012.09.13. 17:29 | Válaszolok | #54166
tocijozsi

Kedves Fórumozók!

Próbálok minden lehetőséget kihasználni, hogy többet a DANUBIUS-ABLAK KFT. danubiusablak.hu (BUDAPEST, XIII. PANNÓNIA U.) senkit ne tudjon átverni!!! Pofátlan csalások, hihetetlenül silány minőségű termékek!!! A cég tulajdonosa egy nagyon simlis ember, először kedvesnek tűnik, de aztán kibontakozik a lényeg... Mindent áfa nélkül, utána meg elküldött az édesanyámba mikor probléma volt az ablakokkal. Üvöltözik, fenyegetőzik!!! Mindenhol húz a hideg, a műanyag ablakok repedeznek a sarkoknál, a helyreállítás után a fal szintén repedezik, a redőny nem működik. Semmi nem történik hónapok óta, már a telefont sem veszi fel!!! CSALÓK! MINDENKI KERÜLJE EL ŐKET! Egy életre megtanultam a leckét, soha többet nem megyek bele ilyesmibe! Inkább megveszem drágábban az ablakot normális cégtől... :(

Hirdetés
tlap.hu2009.07.15. 08:58 | Válaszolok | #10908
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) ablak.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü