Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Ablak - nyílászáró fórumon: MKR. - tlap.hu [3. oldal]
részletek »

Ablak - nyílászáró fórum: MKR. - tlap.hu [3. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ablak - nyílászáró fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: ablak.tlap.hu » Ablak - nyílászáró fórum
Keresett kifejezés
Keresés
MKR. Danubius - Ablak Kft. - Előzmények2013.01.22. 16:40 | Válaszolok | #58410
MKR. Danubius - Ablak Kft.

Kedves József!

1.) A cégem fő profilja a GEALAN, ami már önmagában véve sem lehet silány minőségét tekintve.
2.)A szakembereink kizárólag professzionális munkát adnak ki a kezükből! Úgy dolgozunk, hogy a munkáink munkát hozzanak maguk után és ezzel elkerüljük a kellemetlen szituációkat.
3.) Szívesen beszélnék Önnel személyesen és meghallgatnám, mert nem emlékszem egyetlen egy olyan esetre se, ami ne lett volna megoldva,ha esetleg probléma adódott volna, mert nem kenyerem, hogy bárki is rossz szájízzel váljon el tőlem - tőlünk.
4.) Kikérem magamnak ill. cégemnek ezt a becsület sértés, hogy bárkit is becsaptam - becsaptunk volna és a telefont se vennénk fel. Internetes oldalunkon megtalálható elérhetőségeinken a hét minden napján elérhetőek vagyunk, ha nem vesszük fel (emberek volnánk mi is, tehát magán életi elfoglaltság miatt) akkor visszahívunk mindenkit!

Kedves József várom a hívását és szívesen meghallgatom, miért lett ennyire elkeseredett, hogy idejét nem sajnálva ilyen vádakkal illeti cégemet!

Tisztelettel: Milóné Kainráth Roxána

tocijozsi2012.09.13. 17:39 | Válaszolok | #54167
tocijozsi

Ahogy látom nem én vagyok az első panaszkodó a Danubius-Ablak Kft-vel kapcsolatban!!!

fvf.hu/node/378

tocijozsi2012.09.13. 17:29 | Válaszolok | #54166
tocijozsi

Kedves Fórumozók!

Próbálok minden lehetőséget kihasználni, hogy többet a DANUBIUS-ABLAK KFT. danubiusablak.hu (BUDAPEST, XIII. PANNÓNIA U.) senkit ne tudjon átverni!!! Pofátlan csalások, hihetetlenül silány minőségű termékek!!! A cég tulajdonosa egy nagyon simlis ember, először kedvesnek tűnik, de aztán kibontakozik a lényeg... Mindent áfa nélkül, utána meg elküldött az édesanyámba mikor probléma volt az ablakokkal. Üvöltözik, fenyegetőzik!!! Mindenhol húz a hideg, a műanyag ablakok repedeznek a sarkoknál, a helyreállítás után a fal szintén repedezik, a redőny nem működik. Semmi nem történik hónapok óta, már a telefont sem veszi fel!!! CSALÓK! MINDENKI KERÜLJE EL ŐKET! Egy életre megtanultam a leckét, soha többet nem megyek bele ilyesmibe! Inkább megveszem drágábban az ablakot normális cégtől... :(

tlap.hu2009.07.15. 08:58 | Válaszolok | #10908
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) ablak.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü