Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
részletek »

Ablak - nyílászáró fórum előzmények - Danubius-Ablak [73190]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ablak - nyílászáró fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: ablak.tlap.hu » Ablak - nyílászáró fórum » Előzmények
Keresett kifejezés
Keresés
Danubius-Ablak - Előzmények2015.02.17. 14:59 | Válaszolok | #73190
Danubius-Ablak

Tisztelt Károsultak!

Sajnálattal olvasom panaszukat, és kicsit csalódott vagyok, ugyanis véleményem szerint ha valakinek panasza van, akkor azt illik is alátámasztani illetve igazolni valamivel, márpedig cégünkhöz nehogy ilyen jellegű panasz NEM érkezett, de még MIRA nevű ügyfelünk sem volt!

Cégünknek NEM az a célja, hogy bárkit megkárosítson, hanem hogy MINDEN ügyfelünknek MAXIMÁLIS elégedettséggel nyújtson szolgáltatást!
Természetesen nálunk is EMBEREK dolgoznak, akik olykor hibázhatnak is, DE a fontos az, hogy ezt a hibát hogyan kezeljük!Cégünk igyekszik minden ÜGYFELÉT a legprofesszionálisabb módon kiszolgálni és a valós ÜGYFELEINK visszajelzése alapján ez jól is működik!
Tehát biztosíthatom Önöket arról, hogy amennyiben tényleg valós sérelmeik vannak, és ezt egy szerződéssel is alá tudják támasztani, úgy cégünk MINDENT el fog követni annak érdekében, hogy elégedettek legyenek!

A kedves KONKURENCIÁNAK (tocijozsi) pedig üzenjük, hogy talán ha nem azzal töltötte volna az idejét, hogy másokat valótlan állításokkal megpróbáljon lejáratni, hanem TISZTESSÉGES eszközökkel dolgozik, akkor még ma is működne a cége!

Tisztelettel:

Danubius-Ablak

Mira - Előzmények2014.10.07. 16:29 | Válaszolok | #72273
Mira

Tisztelt Jozsef. A danubius ablakkal nekem is akadtak problemaim valahogy felszeretnem venni onnel a kapcsolatot ha lehetseges

tocijozsi2012.09.13. 17:29 | Válaszolok | #54166
tocijozsi

Kedves Fórumozók!

Próbálok minden lehetőséget kihasználni, hogy többet a DANUBIUS-ABLAK KFT. danubiusablak.hu (BUDAPEST, XIII. PANNÓNIA U.) senkit ne tudjon átverni!!! Pofátlan csalások, hihetetlenül silány minőségű termékek!!! A cég tulajdonosa egy nagyon simlis ember, először kedvesnek tűnik, de aztán kibontakozik a lényeg... Mindent áfa nélkül, utána meg elküldött az édesanyámba mikor probléma volt az ablakokkal. Üvöltözik, fenyegetőzik!!! Mindenhol húz a hideg, a műanyag ablakok repedeznek a sarkoknál, a helyreállítás után a fal szintén repedezik, a redőny nem működik. Semmi nem történik hónapok óta, már a telefont sem veszi fel!!! CSALÓK! MINDENKI KERÜLJE EL ŐKET! Egy életre megtanultam a leckét, soha többet nem megyek bele ilyesmibe! Inkább megveszem drágábban az ablakot normális cégtől... :(

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü