Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Ablak - nyílászáró fórum 73190 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Ablak - nyílászáró fórum 73190 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ablak - nyílászáró fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: ablak.tlap.hu » ablak.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Danubius-Ablak hozzászólására
Tisztelt Károsultak!

Sajnálattal olvasom panaszukat, és kicsit csalódott vagyok, ugyanis véleményem szerint ha valakinek panasza van, akkor azt illik is alátámasztani illetve igazolni valamivel, márpedig cégünkhöz nehogy ilyen jellegű panasz NEM érkezett, de még MIRA nevű ügyfelünk sem volt!

Cégünknek NEM az a célja, hogy bárkit megkárosítson, hanem hogy MINDEN ügyfelünknek MAXIMÁLIS elégedettséggel nyújtson szolgáltatást!
Természetesen nálunk is EMBEREK dolgoznak, akik olykor hibázhatnak is, DE a fontos az, hogy ezt a hibát hogyan kezeljük!Cégünk igyekszik minden ÜGYFELÉT a legprofesszionálisabb módon kiszolgálni és a valós ÜGYFELEINK visszajelzése alapján ez jól is működik!
Tehát biztosíthatom Önöket arról, hogy amennyiben tényleg valós sérelmeik vannak, és ezt egy szerződéssel is alá tudják támasztani, úgy cégünk MINDENT el fog követni annak érdekében, hogy elégedettek legyenek!

A kedves KONKURENCIÁNAK (tocijozsi) pedig üzenjük, hogy talán ha nem azzal töltötte volna az idejét, hogy másokat valótlan állításokkal megpróbáljon lejáratni, hanem TISZTESSÉGES eszközökkel dolgozik, akkor még ma is működne a cége!

Tisztelettel:

Danubius-Ablak

Tuti menü